Nick Jonas

 

Sok oldalon ugyanazok az adatok vannak fent, amit a rajongók már biztosan kívülröl fújnak. Ezért én valami újat szeretnék írni a popcsillagról.

 

A tehetséges fiú karrierje már 6 éves korában elkezdődött. Szülei mindaddig fel se figyeltek a tehetségre, míg egyszer a fodrásznál egy menedzser felfigyelt rá. Innentől kezdődött a csodás élet, amiben voltak csalódások és örömök is egyaránt.

Csupán 7 éves volt amikor szerepet kapott a Broadwayn-en. Ezt követő négy évig sorozatosan játszott New York híres darabjaiban.

Mindezek után nemsokkal később, pontosabban 2004-ben lemez szerződést ajánlottak neki. Elfogadta. Ez a saját lemez, csak limitált állapotban jelent meg Amerikában. Nick már ekkor is nagyszerű dalokat írt mint példáúl a 'Please be Mine' vagy a 'When you look me in eyes' , de ezek a dalok csak később kaptak szárnyra.

A sok csalódást legyőzve, 2005-ben a Jonas tesókat bevonva, egy együttest alapított a család. Ez a 'Jonas Brothers' címmet kapta. A banda tagjai Nick, Joe, és Kevin. (Szó volt nemrég arról, hogy a J.B.-be befog szállni a legkisebb öcsi is, Frankie).

 

2008. június: A Living the dream kiadása

2008. augusztus 12: Little Bit a Longer kiadása

2009. június 16: Lines, Vines and Trying Times lemez kiadása

2009. Rock Tábor főszereplője-> Nate

2009. februárban 3D Koncerten vett részt a testvéreivel.

2009. A J.O.N.A.S c. sorozatban-> Nick Lucas

Welcome message!

Szia! 

Köszöntünk a Disney legjobb bandájának a birodalmában!

Minden bizonnyal kitaláltad, hogy ez a banda a Jonas Brothers, a J.O.N.AS című sikersorozat kis csillagai. Itt mindent megtalálsz a tiniszenzációkról: napi friss hírek, képek, fordítások,  tartalmas és igényes modulok, média és extra cuccok, letöltések, galéria, játékok, dalszövegek, egyszóval minden ami kell!

Írj üzenetet a vendégkönyvbe, de persze kulturáltan.

És érezd jól magad!! : )

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ha "Tetszikelsz" akkor kiírlak a linkajánlóba!

Ne hazudj ezzel kapcsolatban, mert látom hogy ki tetszikelt! ( :

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ