Szereplők :

Mitchie Torres: Demi Lovato 

 

Shane Gray: Joe Jonas

 

Tess Tyler:Meaghan Jette Martin

 

Nate: Nick Jonas

 

 

 Jason: Kevin Jonas

 

Caitlyn:Alyson Stoner

 

Connie Torres: Maria Canals-Berrera

 

 

Ella: Anna Maria Perez de Tagle

 

Peggy: Jasmine Richards

 

Lola: Aaryn Doyle

 

Barron: Jordan Francis 

 

Rövid tartalom :

Mitchie énekesnő szeretne lenni,és a legjobb kiugrási lehetőség számára,hogy végre felfedezzék,nem más mint a rock tábor.Aki valaki akar enni a zenében annak ott a helye.Mitchie anyukájának kifőzdéje látja majd el a tábort,így hát Mitchie,legnagyobb örömére,kedvezményesen mehet táborozni.Az első nap máris szerez magának barátnőt Caitlyn Geller személyében,aki csúcszenei producernek készül.A tábor vezetője bejelenti hogy csatlakozik a táborhoz,egy híresség,Shane Gray a Connect3 énekese,aki persze nem akarja "elcseszni" a nyarát.De muszáj neki,mivel a sajtóban nincs jó híre.Mitchie segítkezik a anyjának a konyhában, és miután megterített leül egy kicsit zongorázni és énekelni az ebédlőben.Shane meghallja Mitchiet ahogy énekel,és nagyon megtetszik neki a hangja,de a lányt nem látja,és mire odaér az ebedlőbe Mitchie felszívódik.Délután a témaesten Mitchie összefut Tessel és a barátnőivel,akik nagyra tartják magukat,híres szüleik miatt,főleg Tess,ő a "bandavezér".Mitchie próbál beilleszkedni,ezért azt hazudja Tesséknek,hogy az anyukája a Dögös Dallamok TV elnöke.Így már rögtön befogadják maguk közé Mitchie-t,akit még átis hívnak magukhoz.Tess felajánlja Mitchinek hogy legyen a háttérénekese a záróbulin,amit elis fogadm,mert tudja ha most nemet mond kifogják "tagadni".Mitchie éppen a konyhában van,mikor megjelenik Shane,aki elég bunkón viselkedik,és ezt a lány finoman közli is vele.Shane-nek órát kell tartania,aminek persze nem örül,de végül belemegy.Shane ihletet kap,és arra a számra (amit Mitchie éneket) amit hallott ír egy szöveget.A tábortűz koncertnél Mitchie fellép Tessékel,mint háttérénekes.Shane a parton gitározik,és Mitchie odamegy hozzá beszélgetni,és egyre jobban megkedvelik egymást.Az ebédnél Tess ráborítja Caitlyn-re az ebédjét,és Tess Caitly-re fogja,ezért neki büntetésből a konyhában kell doldoznia,aminek Mitchie nem örül,mivel Caitlyn nem tudja hogy a szakácsnő lánya.Mitchie próbálja kerülni Caitlyn-t de nem megy neki,így kiderül hogy ki is valójában.Shane elkezdi keresni a lányt akit múltkor énekelni hallott,de nem találja.Shane fellép bandájával,és a koncert után Tess leleplezi Mitchiet,Shane csalódik a lányban,és mindenki elfordul tőlle.(kivéve Caitlynt)Elkezdődik a felkészülés a záróbulira,amin Mitchie és Caitlyn nem vehet részt,mivel Tess megvádolja őket,hogy ellopták a karkötőjét,ami persze nem igaz.A záróbulin Shane és a csapattagok zsűriznek.Tess összeveszik a barátnőivel,és mind a hárman külön lépnek fel.Amikor a zsűri elmegy dönteni hogy ki legyen a győztes,Mitchie és Caitlyn kapnak az alkalmon és bemutatják mit tudnak...Mitchie énekel,Caitlyn pedig a zenéért felelős.Shane észreveszi Mitchiet és csatlakozik,és együtt énekelnek.A versenyt Peggy nyeri meg,Tess egyik barátnője,akivel ismét kibékül,sőt még Mitchiéktől is "bocsánatot kér".Michie beszél Shane-el és már a fiú sem haragszik rá.A záróbulit közös énekléssel zárják.

(We Rock)

De ha még nem láttad azt ajánlom nézd meg, mert

nagyon szupi film..

<3

 

 .

 

 

A véleményem:

Sokan úgy beszélnek erről a filmről, hogy HSM klón, pedig az alapsztori is teljesen más. Itt nem kezdenek el az egyik pillanatban énekelgetni meg táncikálni utána meg folytatják mintha misem történt volna.(nem sértésnek szántam, mert én is szerizem a HSMet ×) ) Itt minden dal egy fellépésen úgy hangzik el, mintha az élőben lenne, nem olyan mint egy videoklipp. Demi Lovato alakítása nagyon levett a lábamról, nekem ő volt a kedvencem,talán azért mert a szerep amit kapott hasonlít rám...(mert énis szeretek énekelgetni a szobámban,de mások előtt SOHA...azt sokan mondják nekem h "nyugodtan legyek bátor mert nincs rossz hangom",de én inkább maradok még egyenlőre a szobámban és itt eljátszogatok a gitárommal és a szintetizátorommal. : ] )ez persze én vagyok..vissza a filmhez...A csaj énekhangja baromi jó...nagyon tehetséges.Mondjuk én magamat nem tudnám eljátszani egy filmben,mert túl uncsi lenne, ezért ha választhatnék szerepet akkor én a Tessét választanám.. xD. Annyira  jól játszotta ezt a számító kis dögöt, nagyon tetszett.Csak annál a résznél mikor kitálalt Mitchieről,hú akkor nagyon megutáltam... De a végén bocsánatot kért, mert látszott, hogy a karakterébe is van jó nem csak egy kis hülye liba. :)
Joe Jonasról mindig tudtam, hogy helyes, és baromi jó hangja van, de most megtudtam, hogy szinészkedni is tud. Nekem irtóra tetszett ez a jellem akit, Joe alakított. Shane igazi szupersztár, de mégis van egy gyengepontja és ez az hogy vágyik a megértésre. Joe remekül hozta ezt a figurát.
A másik nagy kedvencem (
Alyson Stoner )Caitlyn Geller aki nagyon aranyos volt.És főleg az tetszett a karakterében,hogy végig kitartott Mitchie mellett. A film nem volt csalódás számomra. Remélem lesz 2. rész is jó lesz, és végre csókot is láthatunk Shanetől és Mitchietől.

 

 

 Pár kép

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

A FILMBŐL:

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Egyéb :

Welcome message!

Szia! 

Köszöntünk a Disney legjobb bandájának a birodalmában!

Minden bizonnyal kitaláltad, hogy ez a banda a Jonas Brothers, a J.O.N.AS című sikersorozat kis csillagai. Itt mindent megtalálsz a tiniszenzációkról: napi friss hírek, képek, fordítások,  tartalmas és igényes modulok, média és extra cuccok, letöltések, galéria, játékok, dalszövegek, egyszóval minden ami kell!

Írj üzenetet a vendégkönyvbe, de persze kulturáltan.

És érezd jól magad!! : )

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ha "Tetszikelsz" akkor kiírlak a linkajánlóba!

Ne hazudj ezzel kapcsolatban, mert látom hogy ki tetszikelt! ( :

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ